Åsa Åhman

Åsa Åhman är utbildad yogalärare inom ashtangayoga och anusarayoga och är Experienced Registered Yoga Teacher inom The Yoga Alliance, USA. Hon ingår i SAFE:s lärarteam, där hon utbildar yogalärare samt i yogakompetensteamet på SATS där hon utvecklar SATS yogaprodukter. Åsa fascineras av kroppen och uppskattar utbildningar för lärare som har starkt fokus på anatomi och biomekanik, tex Doug Keller och John Friend. Hon har nyligen påbörjat en utbildning inom Rolfing, en kroppsterapi som fokuserar på bindväv.

Åsa jobbar med hälsa i sin egen verksamhet shri.se samt genom bloggen motivatorerna.se. Hon är utbildad gruppträningsinstruktör och personlig tränare och har arbetat inom träningsvärlden som utbildare, föreläsare och instruktör i mer än femton år.

”Första gången jag yogade för John Friend var i Paris på en helgworkshop. Han fick mig att förundras, skratta och gråta inom loppet av en timma. Sen var jag fast J Jag vill att yogan ska innehålla alla härliga känslor som finns i livet för övrigt så på mina klasser hoppas jag bjuda på så väl eftertanke som skratt.”