Massage och fotvård i våra behandlingsrum

Behandlingar

StudioKarma har idag inte några egna terapeuter.

Vi har två vackra behandlingsrum varav det ena hyrs av Lillhammars Medicinska Fotvård och det andra av massageterapeut Maria Lundin.

Presentkort på Studio Karma gäller inte hos Jeanette eller Maria. 

Lillhammars Medicinska Fotvård

Jeanette Lillhammar är utbildad på Axelsons Institut och tar emot kunder på sin mottagning på Studio Karma. Jeanette behandlar fotproblem som nageltrång, vårtor, förhårdnader och svamp. Hon ger också förebyggande behandling och rådgivning för dig som vandrar, idrottar eller bara vill ha fina fötter. Unna dig en skön behandling med avslutande massage.

Du hittar Jeanette på Bokadirekt.se. Du kan också ringa och boka tid på 0790506213

Massage på Studio Karma

Wellness by Maria Lundin

Maria Lundin gick sin första massageutbildning 1999 på Väddö Folkhögskolas Hälsopedagogprogram.
2004 blev hon färdig Certifierad Massör och Massageterapeut från Hälsoteket, och har därefter huvudsakligen jobbat med Massage, träning och undervisning.
Maria kan erbjuda alltifrån en noggrann massageterapeutisk behandling, en klassisk svensk massage till en mjukgörande och meditativ Thaiyogamassage. Du kan även boka gravidmassage på en specialanpassad kudde.

Nu finns även möjlighet att boka en kvantmedicinsk balansering med hjälp av Eductor- Biofeedback. Mer info om detta finns på Marias hemsida www.marialundin.se

Här kan du läsa mer om våra lokaler och möjligheten att hyra rum för kortare eller längre tid. Du kan till exempel hyra vår yogasal för att hålla en konferens eller utbildning där.