Möt våra terapeuter

LILLHAMMARS MEDICINSKA FOTVÅRD

Jeanette Lillhammar är utbildad på Axelsons Institut och tar emot kunder på sin mottagning på Studio Karma. Jeanette behandlar fotproblem som nageltrång, vårtor, förhårdnader och svamp. Hon ger också förebyggande behandling och rådgivning för dig som vandrar, idrottar eller bara vill ha fina fötter. Unna dig en skön behandling med avslutande massage. Jeanette tar inte emot remisser.

Du hittar Jeanette på Bokadirekt.se. Du kan också ringa och boka tid på 0790506213

Jeanette Lillhammar fotvård

NORRTÄLJE LYMFMASSÖR

Anne-Marie Eriksén ger i huvudsak behandlingarna Lymfmassage och klassisk massage. Det är välgörande och avkopplande behandlingar båda två. Anne-Marie är utbildad på Axelssons gymnastiska institut.

LYMFMASSAGE

Strykningar och skakningar stimulerar lymfsystemet vilket ger ökad cirkulation och minskar svullnad och vätska i kroppen.

KLASSISK MASSAGE

Strykningar och töjningar ger mjukare muskler och välbefinnande.

Lymfmassage och klassisk massage

Gun-Britt Holmgren

Gun-Britt är diplomerad Funktionsmedicinsk Hälsocoach och Näringsterapeut. Gun-Britt har också utbildning i Örtmedicin och Aromaterapi.

Har du levt med långvariga besvär och symtom från t.ex mage och matsmältning eller allergier/kostintoleranser, metabol ohälsa, trötthet, hormoner/klimakterie mm har funktionsmedicin ett angreppssätt som hjälper dig att komma tillrätta med det genom att söka efter orsakerna bakom symtomen.

Vi jobbar tillsammans med kost och näringstillskott i form av örter, vitaminer och mineraler, aminosyror mm. Vi ser också över hela din livsstil, såsom sömn, dygnsrytm, motion och stress. Genom att säkerställa din näringsstatus och hälsosam livsstil, skapar vi bättre förutsättningar för din egen självläkande förmåga.

Du kan med fördel börja med en Introduktionsmöte/Hälsovägledning, då Gun-Britt, utifrån ett kortare frågeformulär, ger dig en första hälsovägledning och beskriver hur en fortsättning med handlingsplan skulle kunna se ut utifrån din situation.

Därefter fortsätter vi med att du fyller i ett större frågeformulär och genomför ett eller flera valda tester, vilka kan vara ett holistiskt blodprov, en hårmineralanalys eller fettsyreanalys. Behöver vi anta ett djupare funktionsmedicinskt förhållningssätt, kan funktionsmedicinska labtester komma ifråga. Gun-Britt presenterar därefter ett åtgärdsprogram individuellt för dig, innehållande rekommendationer för kost, näringstillförsel, sömn, motion och rörelse samt stresshantering.

Gun-Britt arbetar gärna i 3-månadersprogram, där du genomför ditt rekommenderade åtgärdsprogram och Gun-Britt coachar under programmets gång. Detta skapar bättre förutsättningar för framgång med din läkning. Du kan naturligtvis genomföra programmet på egen hand.

Välkommen att boka ett besök hos Gun-Britt och Hälsa Hela Livet på Boka Direkt eller på telefon 0790-732399.


Vill du hyra rum hos Studio Karma?

Läs mer om våra lokaler här