Fokuskurser Information

Våra Fokuskurser består av fem veckors-kurser i vår lilla sal och är till för dig som vill ha ett fokus på ett visst ämne i en sluten grupp. Varje kurs har sitt fokus och är både till för den som är helt ny och för den som har yogat förr.

Exempel på Fokuskurser som vi arrangerar:

 • Gravidyoga
  • Yoga är ett fantastiskt redskap för att ta hand om din kropp och förbereda den inför förlossningen samt tiden som småbarnsförälder. Genom speciellt utvalda yogaövningar bygger du på ett skonsamt sätt upp din kropp och minskar risken för rygg- och bäckenbesvär.
 • Sov Gott
  • Visst är det härligt att sova gott och vakna utvilad, kanske med ett svagt minne av en skön dröm i bakgrunden av medvetandet. Man kan tycka att det skulle vara den enklaste sak i världen att sova men faktum är att många har svårt med just det. Som tur är finns det mycket vi själva kan göra för att somna och sova bättre och i den här kursen tar vi en titt på hur vi med hjälp av yoga och meditation kan få lättare att somna och att sova gott.
 • Migränyoga
  • Med hjälp av yoga och meditation kan du lindra och förhindra huvudvärk, till och med vid migrän och kronisk huvudvärk! Genom att skapa avspänning och balans i kropp och sinne ger vi hela systemet möjlighet att fungera optimalt. Vi tränar också upp förmågan att känna av vårt eget system så att det blir lättare att upptäcka tidiga varningstecken och därmed möjligt för dig att ta hand om dig själv på ett sätt som gör att du kan möta upp en värkattack i tidigt skede och lindra eller kanske till och med undvika den.
 • Yoga för Ryggen
  • När din rygg är stark, rörlig och smärtfri blir vardagen både enklare och roligare! Alla som någon gång upplevt ryggsmärta vet hur begränsad man blir. I Fokuskursen Yoga för ryggen får du en serie övningar som stärker rygg- och magmuskler och även tränar smidighet och flexibilitet. Du övar alltid på din egen nivå, med anpassningar för just din kropp och dagsform.

Kursstarter
Kursstarter, info om priser och bokning hittar du här och klicka sedan på Fokuskurser i vänsterspalten.

Priser
Boka tidigt-pris 1 200 kr (gäller tom en månad innan kursstart). Ord pris är 1 500 kr.

Var med på alla Fokuskurser med Karmakortet utan extra kostnad
Fokuskurserna ingår i vårt mest förmånliga kort Karmakortet, anmälan behövs dock.

Villkor
Det finns ett begränsat antal platser per kurs varför anmälan är nödvändig. Anmälan är bindande men inte personlig. Skulle du missa något tillfälle kan du ta igen det på kommande likvärdig kurs i mån av plats!