Stresshantering och familjeyoga

Familjeyoga och barnyoga

Några gånger per termin har vi familjeyoga på Studio Karma. Yoga är roligt och här yogar vi i par, barn och vuxna tillsammans, på ett lekfullt sätt. Vi gör enkla men kraftfulla övningar för att stärka relationer, öka koncentrationen och kroppsmedvetenheten. Både vuxna och barn behöver redskap för att kunna hantera stress och hitta en inre, lugn plats. Som alltid finns där, var du än är.

Yogasagor och lekar i familjeyoga

Kom och prova yoga tillsammans. Vi gör en yogasaga i cirka 30 minuter innan vi tar en paus. Efter det gör vi parövningar och lekar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Alla barn har en vuxen med sig

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar. Den vuxne kan vara mamma, pappa, farmor, kusin, syskon eller någon annan som barnet känner sig trygg med.

Datum och tider

Klasserna är på utvalda söndagar kl 11-12.00. Vi publicerar tider här på hemsidan och i schemat när de är klara, står det inga datum är ingen klass planerad.

Nästa familjeyoga är:

Pris

Familjeyogan kostar 250 kr för en vuxen och ett barn, och 50 kr extra per extra deltagare. Betala med kort eller swish på plats eller när du bokar. Du kan också använda klipp från våra klippkort. Har du Karmakort ingår familjeyogan också.

Boka plats

Boka gärna plats på familjeyogan. Vi tar emot maximalt 8 barn med vuxen, totalt 16 personer, per klass. Du bokar i vårt schema eller genom att maila yoga@studiokarma.se. Yogamattor finns att låna

Barnyoga

Barnyoga, där barnen yogar utan sällskap av medföljande vuxen, har vi som kurser med upp till fem tillfällen per termin. Nästa omgång barnyoga startar till våren 2021. I barnyoga upplever vi yogasagor med rörelse och stillhet.