Stresshantering på Studio Karma i Norrtälje

Familjeyoga

Några gånger per termin har vi familjeyoga på Studio Karma. Yoga är roligt och här yogar vi i par, barn och vuxna tillsammans, på ett lekfullt sätt. Vi gör enkla men kraftfulla övningar för att stärka relationer, öka koncentrationen och kroppsmedvetenheten. Både vuxna och barn behöver redskap för att kunna hantera stress och hitta en inre, lugn plats. Som alltid finns där, var du än är.

Kom och prova yoga tillsammans, mamma, pappa, barn, farmor, morfar, kusiner, syskon, kompisar. Vi gör en yogasaga i cirka 30 minuter innan vi tar en paus. Efter det gör vi parövningar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar.

Klasserna är på utvalda söndagar kl 11-12.00 och kostar 250 kr för en vuxen och ett barn och 50 kr extra per extra deltagare. Betala med kort eller swish på plats. Yogamatta får ni låna på plats.
Ingen anmälan krävs men se alltid hemsidan innan ni kommer utifrån vi mot förmodan skulle behöva ställa in/göra någon ändring.
Familjeyogan ingår i de vanliga yogakorten så skulle ni vilja yoga mer rekommenderar vi tex ett Klippkort. Fråga oss när ni kommer så berättar vi mer!