Vacker butik med hållbart sortiment

Sortiment i butiken

Vi fyller vår lilla butik med saker som vi tycker om, med sånt vi behöver och med det som är hållbart och vänligt. Alla varor i butiken finns också att köpa i vår webbshop. Utbudet i butiken varierar med säsong och med vad vi köper in. Vi har ett fast sortiment med yogamattor och, te, choklad och lotuslyktor. Andra saker kommer och går! Saknar du något får du gärna säga till så kanske vi kan köpa in det.

Te och choklad

Förutom ett stort sortiment av Pukka-te och Clipper-te säljer vi vårt eget miljöcertifierade yogi-te. Det är fyllt av kryddor som kanel, kardemumma och svartpeppar är det mångas favorit. Det är också ett av de teer vi bjuder på i vår lounge före och efter yogaklasserna. Vi har faktiskt 42 olika sorters te i butiken!

Yogatillbehör och kläder

Vi har yogamattor, bolster, yogablock, bälten, yogahanddukar och annat som du kan behöva till din yogapraktik. Mycket av det vi säljer kommer från Yogiraj, men vi har även några andra märken. Vår storsäljare är ögonkuddar i mjuka färger fyllda med lavendel.

Vi säljer mjuka sköna kläder att yoga eller bara vara i. Många av plaggen kommer från Sobea. Vi säljer också ekologiska barnkläder tillverkade i liten skala i en ateljé i Norrtälje.

Hållbart sortiment

Vi vill gärna bidra till en minskad användning av plast och annat som är skadligt för både människor och miljö. Hos oss kan du bland annat köpa snygga sugrör i metall (liten flaskborste följer med) och bivaxdukar att använda istället för plastfolie. Vi har menskoppar i gummi och skrubbsvampar i kokos och vi har fina egna vattenflaskor från Clean Canteen. Vi letar ständigt nya hållbara saker att sälja!

Rökelser och eteriska oljor

Vi säljer eteriska oljor utan tillsatser att användas i aromalampor eller att blanda med annan olja och använda till huden eller i badet. Vår egen favorit just nu är citrongräs! Du känner den troligen så snart du kommer in i butiken.

Vi har också ett stort sortiment med rökelser, både klassisk nag champa och mer ovanliga sorter. Vi vet att några föredrar de tyngre klassiska dofterna, medan andra vill ha lättare rökelser med en aning av lavendel eller mynta.

Hälsokost

Vår hälsokostavdelning är till stor del baserad på Holistics sortiment av mineraler, vitaminer och andra kosttillskott. För att få ett mer komplett och brett utbud har vi kompletterat med några andra märken. Fråga oss gärna om det är något du saknar!

Hudvård och kroppsvård

Vi har ett sortiment med massageoljor, med och utan doft, mjukgörande salvor från Lendelunden och en del annat som får dig och din hud att må bra.

Inredning och presenter

Vad vore en yogastudio utan lotuslyktor? Hos oss kan du köpa dem  i många olika färger och vi har dessutom set med sju lyktor i chakrafärger. Hos oss hittar du också yogagrodor och andra inredningsdetaljer, vi har vackra halsband och armband, örhängen och en massa andra vackra och fina saker.

Presentkort

Våra presentkort kan köpas i valfri valör och de gäller i ett och ett halvt år! Presentkorten gäller på yoga och i butiken.

Hemkörning

Om du köper större saker, som tex yogabolster, kör vi gärna hem dem till dig. Inom Norrtälje stad gör vi det utan kostnad, om du bor längre bort ar vi en ersättning för bensinen tur och retur. Hör av dig till oss så ser vi hur vi kan lösa det.

Öppettider

Måndag stängt
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-16
Lördag 10-16
Söndag stängt

Butiken är dessutom öppen tjugo minuter innan yogaklasser, du hittar tiderna på schemat. Se schemat här.

Butik ekologisk yoga hälsokost kort och priser