Emelie Wallmo

Möt Emelie! Vem är du?

Jag heter Emelie och jag har mer än 15 års erfarenhet av ledarskap.

Jag började i gymbranschen efter min utbildning till hälsopedagog. Där arbetade jag bland annat som hälsocoach och personlig tränare samt hade en mängd olika pass inom pilates, Qi-gång och styrketräning. Efter ungefär 6 år fick jag nog av denna prestationsinriktade bransch och utbildade mig till grundlärare. Samtidigt upptäcker jag yogan. Jag och min kropp längtar efter något genuint och jag behövde tid för mig själv, en plats där kroppen fick återhämtning och där suset och bruset i huvudet kunde ta en paus. Jag ville inte prestera utan bara vara och det kunde jag på yogamattan. 

Efter några år av egen träning sökte jag efter ännu mer kunskap, jag hade blivit helt förälskad i yogan. Jag gick en yogalärarutbildning för att fylla på och djupdyka i yogans magiska värld med en filosofi som är flera 1000 år gammal. Under utbildningen kom jag åter i kontakt med instruktören inom, mig när jag skulle leda klasser för mina yogalärarkompisar. Och det var då som jag hittade mig själv igen och fylldes av lycka och energ.