Yoga online med Studio Karma

Vi sänder ett urval av våra klasser online istället för att hålla dem på plats i studion.
Du bokar klassen som vanligt i appen och får ett meddelande med en länk strax innan klassen börjar. Vi börjar med några testsändningar för att se att tekniken fungerar på ett bra sätt.
Om det fungerar som vi vill kommer vi att ersätta några av våra klasser med digitala sändningar och de kostar då som en vanlig klass.
Du kan alltså vara med och yoga med dina vanliga lärare så som du är van. Läraren ser att du är med, på så sätt skapar vi också en gemenskap. Före och efter klassen finns möjlighet att chatta och säga hej.
Du behöver en dator, surfplatta eller telefon, och kanske någon form av högtalare eller hörlurar.
Så boka dig på klassen, ställ upp datorn eller vad du vill använda att titta på, rulla ut mattan och gör dig redo för yoga.

Teknikstöd

Vi använder oss av en tjänst som heter Zoom

I mailet du får finns en länk till just den klass du bokat dig till. Klicka på den länken och godkänn eventuella cookies.

Sedan kan du göra på två sätt. Antingen laddar du ner appen och så öppnas sändningarn där, eller så skrollar du ner lite och väljer att titta direkt i en browser. Om du tänker att du ska vara med fler gånger kan det vara bra att ladda ner appen. Du får då lite fler funktioner.

Du får ange ett namn, så att läraren vet vilka som är med. Om du vill har du din kamera påslagen så kan de andra se dig som en miniatyr på sidan av skärmen. Du kan också välja att inte ha kameran på.

Läraren stänger av allas mikrofoner, men före och efter klassen kan finnas möjlighet att prata eller chatta med läraren och varandra.

Om du har frågor kan du kontakta oss på Studio Karma så hjälper vi dig!