Linn Edenroth Oké

Linn har arbetat som yogalärare sedan 2010 och driver LinneoYoga.

Andning, avslappning och kroppsmedvetenhet har alltid spelat en stor roll i Linns liv- och yrkesliv. Hon arbetar utöver yogan som kursledare för förlossningsförberedande kurser och är i grunden utbildad skådespelare. Linn brinner för att göra yogan tillgänglig för alla, oavsett ålder och förutsättningar. Därför har det varit naturligt för henne att hålla yoga för seniorer, mammor med bebisar, och för både nybörjare och vana yogautövare.

”Jag hörde en gång en vän som föreslagit för en kollega att börja yoga. Kollegan hade svarat att det nog inte var något för honom, eftersom han var så stel. Vännen reflekterade över att det i princip var som att säga ”styrketräning är nog inget för mig, jag som är så svag”. Vi kan naturligtvis inte utgå ifrån att yogan passar alla. I mitt fall tyckte jag till en början att yoga var ganska långtråkigt. Men med lite tålamod blev den med tiden ett perfekt sätt för mig att kombinera träning med andning och att ta hand om kroppen på ett snällt sätt. Jag känner mig stark inifrån och ut, fylld av energi och glad när jag yogat. Min förhoppning är att kunna smitta av mig av detta till deltagarna på mina klasser.

Välkommen att yoga tillsammans med mig på Studio Karma. Jag ser fram emot lättsamma, roliga, nyfikna, spännande och lärorika stunder på yogamattan tillsammans med dig!”

KONTAKT:

linn@linneo.se
0709-56 51 92
www.linneo.se

UTBILDNING:

  • Certifierad Viryayogalärare (Viryayoga nivå 1&2), Nordiska Yogainstitutet 200 RYT enligt Yoga Alliance, Stockholm – 2009/2010
  • Virya Vinyasa påbyggnadsutbildning, Nordiska Yogainstitutet – 2011
  • Senioryoga, Virya Grace påbyggnadsutbildning, Nordiska Yogainstitutet – 2012
  • Gravidyoga, Virya Gravid påbyggnadsutbildning, Nordiska Yogainstitutet – 2012
  • Viryayoga nivå 3, påbyggnadsutbildning, Nordiska Yogainstitutet – 2013
  • Virya Express – 2013
  • Påbyggnadsutbildning Virya Aware – 2015