Johanna Kalén

”För mig är yogan ett underbart livsverktyg som hjälper oss att ta fram det allra bästa inom oss, fysiskt, mentalt och själsligt. Ständigt nyfiken har jag under åren utforskat och fördjupat mig i olika tekniker inom meditation, yoga och andlig utveckling. Jag vill att yogan ska vara tillgänglig för alla, och strävar efter att skapa en tillåtande miljö i mina klasser där du får rum att känna in dig själv och uppleva, här och nu.”

Johanna är internationellt certifierad Kundalini/Meditationslärare. Hon är även utbildad inom hatha-och yinyoga, mindfulness och medicinsk yoga.

För närvarande håller hon kurser i Stockholm och Vaxholm, hon ger också undervisning privat. Sedan några år tillbaka jobbar hon även på Yasuragi, Hasseludden, främst med att leda yoga och andra aktiviteter, men även som massageterapeut.

Utöver yogalärare är Johanna även musiker och har rest runt hela världen med musiken. Det händer att hon använder liveinstrument i sina klasser, samt spelar in yoga/avslappningsmusik.

Hon vandrar också den shamanska vägen och är också under utbildning i Shamansk Healing, med vars metoder och filosofi hon gärna väver in i yogan när hon undervisar.

Kontakt:

johanna.kalen@gmail.com
070-946 13 77