Erinn Magnusson

Erinn fick sin introduktion till yoga i 2005. I 2011 hon gick en 200 timmars utbildning i Edmonton, Kanada för att bli en certifierad Yoga Alliance hathayogalärare. Sedan dess har hon lett klasser i klassisk hathayoga, hotyoga (svettig var det!), mjukyoga, yogalates och yinyoga. I januari 2014 fick hon äran att bli mamma till Knute, och i augusti därefter gick hon en gravidyoga utbildning på Atmajyoti i Stockholm för att bli gravidyogalärare. Erinn nu leder Studio Karmas gravidyogakurser samt Hathayoga och Mjukyoga.

Erinns klasser ger variation och utmaning. Med tydliga instruktioner hjälper hon eleverna att vara uppmärksamma på vad som sker i kroppen och sinnet. Hon ger väl sammansatta klasser så att hela kroppen är tränad och sträckt.  Hon tycker också att det är viktigt att ha det kul och skratta lite i klasserna. Om man inte kan le under en yogaklass, då tar man det alldeles för seriöst!

Klasserna utvecklar dig som är en van yogi, men passar även den som enbart har yogat lite grann. Med dessa klasser kommer du att växa i din yoga, oavsett var du började.

Erinn flyttade till Norrtälje från Kanada i april 2012. Erinn är legitimerad dietist och jobbar deltid på Danderyds Sjukhus. På fritiden tycker hon om att umgås med familjen, matlagning, trädgårdspyssel och lugnande promenader ute i naturen.

Erinn känner att yogan har hjälpt henne enormt att växa som en person. Yogan har gjort och fortsätter att göra underverk i hennes liv, framförallt med ökad medvetenhet, livsglädje, tålamod och tacksamhet!

Välkommen att yoga med Erinn!

KONTAKT:

erinn@studiokarma.se
073-100 48 99

UTBILDNING:

  • Gravidyogalärare utbildning, Atmajyoti Yoga Studio, Stockholm, augusti 2014.  Lärare Sofia Lorén.
  • 200-timmars Hatha yogalärare utbildning, Lotus Soul Gym Yoga Studio, Edmonton, Kanada. Lärare Henri Ferguson, RYT 500, E-RYT 200 och Clare Newman, E-RYT, 200 RYT.
  • Yoga Alliance certifierad Hatha yogalärare, april 2011.
  • Kandidatexamen i Nutrition och Matvetenskap med motsvarande Dietistprogrammet (2006-2010), University of Alberta, Edmonton, Kanada.
  • Legitimerad Dietist, maj 2010.
  • Kandidatexamen i Kinesiologi (2000-2005), University of Calgary, Calgary, Kanada.