Camilla Blomqvist

Camilla älskar och lever yoga och dans. Hon har yogat i många år, men började mer på riktigt 2009 och har sedan dess varit fast. När hon själv står på mattan kan det bli allt från den fysiska ashtangan till yinyoga. Det är alltid viktigt att känna in, vad behöver jag just nu.

När Camilla håller sina vinyasaklasser har du chans att utmana dig själv! Oavsett om du är ny på yogamattan eller van yogis så finns det alltid något nytt att utforska. Klasserna ser alltid olika ut så kom alltid med öppet sinne och ett leende i mungipan. Klasserna är dynamiska och rätt så fysiska. Men precis som på vilken yogaklass som helst så väljer du hur din yogapraktik ska se ut, och hon går alltid igenom flera steg i positionerna så du lätt kan välja vart du vill stanna.

Camilla är också Bollywooddanslärare, och håller drop-in klasser varje vecka och bokade grupper. Dansen är rolig och energigivande. Och svettig!

Oavsett vilken klass du kommer på med Camilla så bjuder hon på sig själv. Blandar skratt med yogiskt lugn och utmanar dig att släppa på prestationer och bara hänga med!

Barnyoga: Att få privilegiet att yoga med barn är fantastiskt. Oavsett om det är på familjeyogan, eller ute på förskolor så är det otroligt inspirerande att se de små yogisarna bli medvetna om andningen, fokusera på sig själv, se hur deras kroppskännedom öka. De visar sann yogisk glädje!

Camilla själv om yoga:
”För mig är yogan mitt livselixir. Jag har hittat mig själv och insett hur mycket yogan hjälper till att läka kroppen och knoppen. Jag är övertygad om att världen skulle bli bra mycket mer harmonisk och alla yogade. Efter en stund på mattan landar jag i nuet och i mig själv. Man kan säga att jag återställer mig och gör mig redo att kasta mig ut livet igen.”

KONTAKT:

camilla@studiokarma.se
0704-243362

UTBILDNING:

  • Intensivutbildning Ashtangayoga på LivsHälsa, Stockholm 2005.
  • Yogakurs på Mamita, Stockholm. Lärare: Malin Berghagen 2013.
  • Diplomerad Barnyogaledare. Lärare: Angelica Henriksson. 2014.
  • Adjustments workshop. Studio Karma. Lärare: Jennie Wadsten. 2014.
  • Bollywood teacher training. (Goa) Indien. Lärare: Josefin Wikström, Sumeet Nagdev, Naushina Shaikh. Januari 2015
  • Anatomy workshops. (Goa) Indien. Lärare: Stu Girling. 2015
  • Yoga filosofi workshop. (Goa) Indien. Lärare: Melanie Cooper. 2015